Zoekt u een ervaren loodgieter? Dan is DVS uw man! Zaakvoerder Davy Schoeters staat klaar om u uit de nood te helpen of samen met u enkele nieuwe projecten bij u thuis te bekijken. Van een lekkende kraan tot een volledig nieuwe badkamer of centrale verwarmingsinstallatie. DVS streeft naar proper, snel en efficiënt werk in nauw overleg met de klant.

DVS zorgt voor alles:
DVS biedt een ruime dienstverlening in sanitair, badkamers, centrale verwarming, vloerverwarming en zonneboilers. U kan beroep op DVS doen voor de plaatsing én voor herstellingen aan uw sanitaire buizen. Maar ook voor de plaatsing van een volledig nieuwe badkamer. DVS werkt  enkel met de beste merken zoals DAALDEROP, BUDERUS, VAILLANT, GENERAL en met betrouwbare leveranciers zoals CENTRATEC. Naast sanitair kan u DVS ook contacteren voor het plaatsen en onderhouden van uw centrale verwarming of vloerverwarming. DVS zoekt samen met u de beste verwarmingsoplossing voor uw woning. Uiteraard probeert hij dit zo duurzaam mogelijk, door bijvoorbeeld een zonneboiler te plaatsen.

DVS is voornamelijk actief in de regio: Putte – Beerzel - Heist op den berg centrum (+ alle deelgemeentes zoals Grootlo, Schriek, Hallaar, Wiekevorst, Itegem, Booischot en Pijpelheide) - Mechelen – Bonheiden - Lier – Begijnendijk – Grasheide – Berlaar – Berlaar-Heikant – Hulshout.

BTW: 0548914486

Probeer de interactieve knoppen onderaan om direct contact te maken!